Gandul care ne indeamna la performanta in fiecare zi este acela ca perfectiunea nu cunoaste compromis.

Conceptul Andodent expert graviteaza in jurul ideii ca pacientul si nevoile acestuia trebuie sa reprezinte principala preocupare a intregului personal al cabinetului nostru.
Andodent expert nu reprezinta un simplu cabinet de medicina dentara, ci un spatiu unde dumneavoastra veti putea redescoperii satisfactia unui zambet minunat cu o serie de costuri scazute si avantaje datorita laboratorului de tehnica dentara complet utilat costul total al lucrarii fiind mai mic prin scaderi de costuri cu privire la serivicii de curierat , organizare , acuratetea culorii si colaborarea la fata locului cu unul din tehnicieni nostri sau cu sepcialisti colaboratori. Eforturile noastre vor fi directionate inca din cadrul primei sedinte spre a va oferi solutii personalizate care sa reflecte intru totul dorintele dumneavoastra.

Suntem fideli principiului ce atesta ca fiecare pacient este unic si astfel consideram ca aveti tot dreptul de a beneficia de un zambet care sa va reprezinte ,toate aceste detalii sunt inregistrate inca de la inceputul lucrarii.

Cabinet modern dotat cu tehnologie de ultima generatie.

Acordam o deosebita importanta sterilizarii instrumentarului, fiecare instrument fiind sigilat in punga individuala si sterilizat in autoclav clasa B ZHERMACK. Setul complet de piese NSK Nakanishi Japonia: turbina cu rulmenti ceramicisi led, micromotor pneumatic, piesa dreapta, piesa unghi asigura o slefuire superioara si satisface toate cerintele stomatologiei moderne. Unitul dentar este prevazut cu valva antiretractie a lichidelor in sistemul hidric evitand astfel riscul contaminarii de la un pacient la altul, camera intraorala si monitor,micromotor endodontic, apex locator, scaller, air flow, steamer, micro sablator .